• Legjobb ár
  • Megújítva
Pelnotac Motor Vezérlő,Kényelmes Vezérlés, Jó Stabilitás,túláram Védelem rövidzárlat elleni Védelem,Könnyen használható,Nyomtatott Áramköri Anyag 12V / 24V / 36V / 48V

Pelnotac Motor Vezérlő,Kényelmes Vezérlés, Jó Stabilitás,túláram Védelem rövidzárlat elleni Védelem,Könnyen használható,Nyomtatott

 
HUF 11070.00

Készleten
A boltban

A motor kormányzó afforable tartani kényelmes vezérlés, jó stabilitás.Motor fordulatszám-szabályozás teljes a konfigurációs ábra folyadék szintjének ellenőrzése, valamint a DC motor forgási irányítás, a működés állapota egyértelmű, egy pillanat alatt.A túláram védelem rövidzárlat elleni védelem, motor-szabályozó tartja, egyszerű telepítés.Támogatja a funkciót, hogy ellenőrizzék DC kefe motor sebessége, CW, állj, vagy BALRA, ez a motor vezérlő használata egyszerű.Elfogadja nyomtatott áramköri anyag, mint adatkezelő tartja a folyamatos használat jelenlegi belül 6 A.Specifikáció : Elem Típus : Motor vezérlő Anyag : Nyomtatott áramkör Bemeneti feszültségtartomány : DC 12 V-48 V Névleges Áram : Folyamatos használat jelenlegi belül 6 A Funkció : Ellenőrizzék a sebességet DC kefe motor, CW, állj, BALRA.A csomag Lista : 1 x Motor Vezérlő Megjegyzés : 1. A bemenet DC teljesítmény, valamint a HÁLÓZATI nem megengedett (pl. 220 V AC áram), ellenkező esetben a modul sérült. 2. A pozitív, mind a negatív pólus a bemeneti teljesítmény nem fordítható meg, ellenkező esetben a modul megég. 3. A motor osztható pozitív, mind negatív.Ha a forgásirány nem ugyanaz, mint az várható volt, meg lehet változtatni a motor bekötése változtatni a motor forgási irányába. 4. Ez a termék használt, csiszolt motorok, nem alkalmas a brushless motorok.Ez nem lehet használni, mint egy feszültségszabályozó vagy a feszültségszabályozó.


Főbb jellemzők

Item Type:
Motor controller
Material:
Printed circuit board
Input Voltage Range:
DC 12V-48V
Rated Current:
Continuous use current within 6A
Function:
Control the speed of DC brush motor, CW, stop, CCW.
Package List:
1 x Motor Controller :
Note:
1. The input is DC power, and AC power is not allowed (such as 220V AC power), otherwise the module will be damaged. :
2. The positive and negative poles of the power input cannot be reversed, otherwise the module will be burned. :
3. The motor can be divided into positive and negative. When the rotation direction is not the same as expected, you can change the motor wiring to change the motor rotation direction. :
4. This product is used for brushed motors, not suitable for brushless motors. It cannot be used as a voltage regulator or voltage regulator. :

Neked is tetszeni lehet