• Legjobb ár
  • Megújítva
Dekoratív Kincs, Ékszer, Mellkas, Mellkasi Doboz Esetben Kincset, Ékszert Mellkas Zár kincsesláda, Könyvek, Ékszerek, Haza Kincses Doboz Konyha Szervező(6282-2302)

Dekoratív Kincs, Ékszer, Mellkas, Mellkasi Doboz Esetben Kincset, Ékszert Mellkas Zár kincsesláda, Könyvek, Ékszerek, Haza

 
HUF 3643.65

Készleten
A boltban

A zár, a dobozban lehet tárolni a kincs, annyira biztonságban, hogy nem kell aggódnod, hogy elveszteném őket.Könnyen store napi szükségleti használata nélkül is sok hely, ami sarkok megerősített, hogy megvédje a szervezetet a doboz.Egy nagy kapacitású, akár áruházban egy csomó dolgot, hogy a szobánkat.Három méretben állnak rendelkezésre, hogy válasszon, hogy megfeleljen az összes szükséges.Erős értelemben az idő, a retro‑stílusú doboz lehet tökéletes dekoráció a szobában.Szolgáltatás : 1. Könnyen store napi szükségleti használata nélkül is sok hely, ami sarkok megerősített, hogy megvédje a szervezetet a doboz.2. Erős értelemben az idő, a retro‑stílusú doboz lehet tökéletes dekoráció a szobában.3. Egy nagy kapacitású, akár áruházban egy csomó dolgot, hogy a szobánkat.4. A zár, a dobozban lehet tárolni a kincs, annyira biztonságban, hogy nem kell aggódnod, hogy elveszteném őket.5. Három méretben állnak rendelkezésre, hogy válasszon, hogy megfeleljen az összes szükséges.Spec : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Kincs Box Style : Európai Style Surface Technic : Inlay Workmanship : lengyel, Cut Production Módszer : Tiszta Hand Size : a képen látható módon.Választható Típus : 6282‑2302 GK10 Szürke + Zár, 6282‑2301 GK10 Piros + Zár, 6282-2301, 6282‑2302 Package Lista : 1 x Box1 x Kódolt Lockor1 x Box.


Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet