• Legjobb ár
  • Megújítva
YICBOR 270 Meghatározott T5 Pattan Műanyag Gombok Patent Fogó Készlet Ruha Varrás Előke esőkabát Ravaszkodó -DIY Kézzel készített Eszközök (Kék)

YICBOR 270 Meghatározott T5 Pattan Műanyag Gombok Patent Fogó Készlet Ruha Varrás Előke esőkabát Ravaszkodó -DIY Kézzel készített

 
HUF 3226.50

Készleten
A boltban

Snap Fogó Alkalmazandó Méret : T5 (Sapka Átmérője : 12.4 mm), T8, T3, 300#, 203#.Eltér a hagyományos stílusok, alkalmas arra, hogy mind a műanyag gombok, fém gombok!. 270sets snap gombok : 25 szivárvány színeit műanyag patent 2 szín fém patent,, valamint 10 db minden szín.Ez egy komplett szett különböző találkozni a varrás szüksége van.műanyag patent minden természetes gyanta, a színe ragyogó, élénk.Köszönöm a kiváló minőségű, erős, tartós ahhoz, hogy az utolsó évekig.Ez nem probléma, a mosás, újra meg újra.Fogó lehet dolgozni 10mm, 12mm, illetve 15 mm-es raszter, amely szintén megjelenik, mint a T3, T5, valamint a T8. Majd a könnyű, mint például ezek a fogó.Csak néhány másodpercet vesz igénybe, a telepítés egy pillanat alatt.Ez egy többfunkciós eszköz, készlet, amely különbözik a hétköznapi gombot, klipek, amelyek csak akkor használható, műanyag gombok, de ez is alkalmas fém gombok.Ha adsz neki, mint egy ajándék, azt hiszem, nagyon alkalmas.Mind a felnőttek, illetve a gyerekek nagyon tetszik.Körülbelül Snap Fogó Készlet : - Fogó használható T3, T5, T8 Gombok (műanyag, fém) - Awl lyukat szúrni, az anyag, a könnyebb snap elhelyezés, Hogyan kell Telepíteni műanyag pattan a sajtó fogó : - 1. Minden snap, szükséged lesz két sapkák, egy konnektorba, majd egy csődör . - 2. Ellenőrizze, hogy a fogó megfelelő a méret a patent azt tervezi, hogy rögzítse (T5 volt szerelje be a labdát fogó készlet). - 3. Válassza ki a hely, hogy telepíteni a labdát, majd dugja az ár a szövet, hogy hozzon létre egy kis lyuk . - 4. Helyezzen be egy sapka, egy socket a fogó, majd sorban a lyuk, akkor készült a awl .Ismételje meg ezt a lépést, egy sapka, egy csődör, ahol azt tervezi, hogy telepítse a másik oldalra a labdát . - 5. Szorítsd össze a cap+socket AZTÁN egy sapka+stud . - 6. Miután mindkét oldalán a beépülő modul telepítve van a konnektorba, majd stud majd kattintson együtt!Ha mindkét oldalon úgy érzi, laza,egyszerűen állítsa be az egyik oldalon a labdát a fogó ismét szorítani .A csomag Tartalmazza : - 25 színek műanyag pattan, minden 10 db ( mérete T5 12mm) - 10 réz pattan - 40 réz karika - 40 alátétek - 40 szett fém patent.Minden 10 készlet (méret : T3 10mm) - 1 x Snap Nyomja meg a Fogó - 1 x Csavarhúzó - 1 x Awl - 2 x Alap, valamint a nyomás vezetője szivattyú szem - T3 gomb alap, valamint a indenter,T5 gombot, a bázis pedig indenter,T8 gombot, a bázis pedig indenter óvintézkedések a Használatra vonatkozó Óvintézkedések : - nem ajánlott, hogy használja ezeket a képeket vastag szövet.


Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet