• Legjobb ár
  • Megújítva
A fúró Fúró Digger kicsit,Kerti Csiga, Spirál Fúró 1.6 x 9Kultivátor a Talaj Kézi Fúró Digger Rod Auger Ültetése, Fák, Cserjék, Ápolása (1.6 x 9)

A fúró Fúró Digger kicsit,Kerti Csiga, Spirál Fúró 1.6 x 9Kultivátor a Talaj Kézi Fúró Digger Rod Auger Ültetése, Fák, Cserjék,

 
HUF 1348.65

Készleten
A boltban

【NÖVÉNY, KEVESEBB IDŐ alatt TÖBB】A fúró fúró teszi a találgatás a telepítési izzók valóra; Egyszerűen gyakorlat ahogy a csiga megy, majd emelje fel az auger-ki a lyukból. 【KÜLÖNBÖZŐ ALKALMAZÁSOK 】EGY profi kertész' choice drámaian növeli a hatékonyságot, ha a telepítési izzók,cserepes növények, zöldségek, virágok, szabadgyökerű fák, cserjék, talajkezelés talaj vagy a virágok között, a keverés mag, talaj, trágya, festék, vagy tételeket a habarcs keverjük hardscapes; Könnyedén ásni post lyukak, vagy akár hozza nyaralni, hogy lyukat fúrnak a homok, hogy a horgony a napernyő. 【Széles KÖRBEN HASZNÁLJA】 Illik bármely standard 3/8" vagy nagyobb gyakorlatot.Használatra, a Legtöbb Szabványos Augers, illetve Egyéb Univerzális Fúró. 【NEHÉZ ANYAGI】 Készült, nagy teherbírású acél, fényes fekete, festett kivitelben, csúszásmentes hex vezetni, hogy illeszkedjen minden 3/8" vagy nagyobb gyakorlat a maximális ás teljesítményt.HOGY ÜLTETÉSRE KÖNNYEBB .. A Fúró Fúró veszi ki a találgatás a telepítési izzók; Egyszerűen gyakorlat ahogy a csiga megy, majd emelje fel az auger-ki a lyukból.Gyakorlat szükséges, nem tartalmazza. 【100% - os PÉNZ-visszafizetési GARANCIA】Venni a Fúró fúró digger, valamint 100% - os ELÉGEDETTSÉG, vagy visszatérítés (replace) számított 30 napon belül, ha bármilyen problémát tapasztal a termék.Tartós 5/8" acél nyél csúszásmentes hex vezetni.Illik bármely standard 3/8" vagy nagyobb gyakorlatot.Ideális eszköz ágynemű növények, izzók, palánták, vagy termékeny a fák, de még gyökér eltávolítása.


Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet