• Legjobb ár
  • Megújítva
pkrLOVEwm Ütésálló Szilikon Távirányító tok Apple TV 4th Gen 4K 5. a Siri, Távvezérlő,Távirányító Esetben Kompatibilis Apple TV-4K (5.), valamint a 4. Generációs. (Levendula)

pkrLOVEwm Ütésálló Szilikon Távirányító tok Apple TV 4th Gen 4K 5. a Siri, Távvezérlő,Távirányító Esetben Kompatibilis Apple

 
HUF 943.65

Készleten
A boltban

▶ Az új távirányító fedelét, alkalmas az Apple TV 4th Gen 4 K 5. Siri Távirányító. ▐▐ A puha szilikon anyag lehet játszani egy jó anti-skid, anti-csepp megakadályozhatja, hogy az apple tv siri távoli attól, hogy karcos. ►► Teljes hozzáférés : Esetben lehetővé teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes portok, gombok, függvények. ◄◄ Az apple tv távirányító fedelét, szilikon védő fedelet vásárolta meg kell küldeni a 's a helyi raktárban.A szállítás gyors, valamint az értékesítést követő teljes.Lehet kapni bizalommal. ▀ Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi biztosítja a legtöbb biztosított vásárlási élmény.megjegyzés : Ez egy szilikon védő fedelet az apple tv távirányító fedelét távirányító.Ha a vásárlás, kérjük, ellenőrizze, hogy a termék kompatibilis.Ez 4 szín közül választhat.Anyag : tartós, puha szilikagél a megnövekedett tapadás esik védelem.Védelem : megakadályozza, hogy a gyermekek a károsítja a távirányító, könnyű súly, csúszásgátló, por, ütésálló, valamint mosható, amely maximális védelmet; Teljes méret : áru, jelen esetben lehetővé teszi, hogy könnyen hozzáférhessen minden portok, gombok, illetve funkciók, anélkül, hogy a meglévő funkciókat, javítja a hangulatot a tapasztalat segítségével.Után-értékesítés : lehet kapni bizalommal, mi lesz az ön számára a legjobb minőségű után-értékesítési tapasztalat.


Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet