• Legjobb ár
  • Megújítva
Asiahorse Hal-Csont Argb Esetben Rajongók,120mm Csendes Számítógép Hűtés PC Rajongók Fordította:/Remote Control, Állítható Sebesség, SATA-csatlakozó (3pack Szürke)

Asiahorse Hal-Csont Argb Esetben Rajongók,120mm Csendes Számítógép Hűtés PC Rajongók Fordította:/Remote Control, Állítható

 
HUF 3373.65

Készleten
A boltban

【Ultra Könnyű kivitel】A stabil ultra könnyű anyag design teszi a ventilátor nem fut, mint egy keret nélküli állam, hatékonyan lassítja a rezonancia között a ventilátor, valamint az alváz. 【Fény Teljes mértékben személyre szabott】 : A Smart hub-hoz fantasztikus színek, hogy a SZÁMÍTÓGÉP beállítása.Építhetsz a PC-n az esetben teljesen egyedül.Köztük egy szivárvány, fehér, lila, piros, kék, valamint minden más színek. 【5 V ARGB címezhető】 Ha az alaplap van egy RGB függvény, a rajongók teljesen szinkronizálása a fények az alaplap.Élvezze a kiváló fény ellenállás.Kompatibilis alaplapot a : MINKET Aura Fordította : Gigabyte RGB Fusion, MSI Misztikus Fény Szinkronizálás, stb.Ha nem, akkor az A hub is hozzon létre egy fény hatása az ön számára. 【Innovatív Pengék Design】 Design egy ventillátor javítja a légáramlást, ezáltal lehetővé teszi a hatékony szellőzés, járókerék célja az volt, középpontjában a minimzing a zajszint még szállítják a kívánt légáram pedig pressur. 【Két Szín Láb Pad Diy】A csomag tartalmaz két színű láb pad tartozékok,jobban egyezik a színe az alváz, hogy az alváz több gyönyörű, valamint koordinált.


Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet