• Legjobb ár
  • Megújítva
LINKVIEW Mobil Kiváltó,Mobil Játék Vezérlő PUBG Mobil,Fortnite Mobil Játék Kiváltó Érzékeny Lőjj Gombok Shooter Handgrip Kompatibilis Tabletta, majd a Telefon(2 Pár) (Arany)

LINKVIEW Mobil Kiváltó,Mobil Játék Vezérlő PUBG Mobil,Fortnite Mobil Játék Kiváltó Érzékeny Lőjj Gombok Shooter Handgrip Kompatibilis

 
HUF 1078.65

Készleten
A boltban

[Kompatibilis Több Játékok] Tervezték játékok i Phone IOS, Android, például PUBG, Kések Ki, Szabályok, a Túlélés, Túlélő Royale, Kritikus Ops, stb.Mindaddig, amíg a játék lehetővé teszi, hogy testre, majd húzza a kulcsokat, ön tud játszani ezzel a mobil játék vezérlő. [ALACSONY KÉPERNYŐ KIHASZNÁLTSÁG]A mobil játék vezérlő csökkenti a használata a telefon képernyő, mint a hasonló termékek, elkerüli az elzáródás a telefon kameráját, majd a térképen a játék, ez nem befolyásolja a folyékonyan a játék működését. [Egy kis Design] Ez a vezérlő kiváló minőségű anyagból.A gomb készült mentális, amely meghosszabbítja az élettartamát, valamint, hogy a válasz gyorsabban.Statikus indukciós, akkor azonnal reagáljanak, ha megérinti a trigger gombot. [Egyszerű Művelet] a PUBG Mobil Vezérlő, akkor egyszerre mozgatni, viszont, cél segítségével a mutatóujjával, hogy nyomja meg a gombokat.Akkor csak meg kell, hogy tegye a gomb felett a készség gombot, majd érintse meg a fém-vagy szilikon része, hogy a ravaszt a készség. [Kis, Hordozható] Az adatkezelő kicsi, könnyű, lehet végezni a zsebedbe.A szedését, élvezheti a játék bárhol, bármikor lehetséges. [Kompatibilis Több Játékok] Tervezték játékok i Phone IOS, Android, például PUBG, Kések Ki, Szabályok, a Túlélés, Túlélő Royale, Kritikus Ops, stb.Mindaddig, amíg a játék lehetővé teszi, hogy testre, majd húzza a kulcsokat, ön tud játszani ezzel a mobil játék vezérlő.


Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet