• Legjobb ár
  • Megújítva
UXZDX CUJUX 10 Db Rozsdamentes Acél Ajtó Zsanérok,Csendes Hidraulikus Zsanérok,Szekrény, Ajtó Zsanérok,Felszerelt Csavarok,Bútorok Hardver (Méret : Közepes)

UXZDX CUJUX 10 Db Rozsdamentes Acél Ajtó Zsanérok,Csendes Hidraulikus Zsanérok,Szekrény, Ajtó Zsanérok,Felszerelt Csavarok,Bútorok

 
HUF 16854.75

Készleten
A boltban

Tartós, Erős Anyagból készült, jó minőségű rozsdamentes acél.Alkalmazások : szerelés otthon ajtót, vagy szekrény, ajtó, ablak, szekrény, eszköz, doboz, stb.Többfunkciós : Alkalmas a belföldi, mind a kereskedelmi használatra.Fenék zsanér egy eszköz a szekrény ajtókat; nagyon erős, de nem állítható be, ha be vannak szerelve.Széles Alkalmazások : Alkalmas sok felületek, mint például a számítógép asztal, varrógép, ajtók, ablakok, összecsukható asztal, stb.Tartós, Erős Anyagból készült, jó minőségű rozsdamentes acél.Alkalmazások : szerelés otthon ajtót, vagy szekrény, ajtó, ablak, szekrény, eszköz, doboz, stb.Többfunkciós : Alkalmas a belföldi, mind a kereskedelmi használatra.Fenék zsanér egy eszköz a szekrény ajtókat; nagyon erős, de nem állítható be, ha be vannak szerelve.Széles Alkalmazások : Alkalmas sok felületek, mint például a számítógép asztal, varrógép, ajtók, ablakok, összecsukható asztal, stb.Jellemzők : 1. Rozsdamentes acél zsanér csavarokkal a hosszabb élettartam érdekében. 2. Korrózió ellenállás, valamint tűzállósági. 3. Alkalmas mindkét oldalon külső & belső mozgása ajtót.Megjegyzés : Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép látható a honlapon, sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség.


Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet