• Legjobb ár
  • Megújítva
(3) Baby Alpaca Fonal DK #3 (150 Gramm Teljes) Fényűzően Barátságos, Gondoskodó, Puha, hogy Élvezze Kötés, Horgolás Szövés - Gyönyörű Csavar Öltés Meghatározása (sötétvörös)

(3) Baby Alpaca Fonal DK 3 (150 Gramm Teljes) Fényűzően Barátságos, Gondoskodó, Puha, hogy Élvezze Kötés, Horgolás Szövés

 
HUF 10003.50

Készleten
A boltban

[ Természetesen, meleg, puha, gondoskodó, szórakoztató, élvezetes! A 100% Baby Alpaca vagy fonalkötegben tudom kiszabadítani az elejétől a végéig.Alpaka szál egy luxus rost kínál a legjobb természetes termikus védelem, legnagyszerűbb tulajdonsága a luxus szálak. [ Legmagasabb minőségi ] Igaz, prémium minőségű, 100% Baby Alpaca fonal / DK-Fény Fésült súly működik gyönyörűen baba ruha, kendő, sál, sapka, pulóver, valamint számos egyéb projektek jár a fejében. [ Előírások ] Súly #3 DK.Körülbelül 368 méter/337 méter összesen 122 méter/112 méter / gombolyag. 5.25 uncia/150 gramm teljes, 1.76 uncia/50 g / gombolyag.NEKÜNK tűvel javasolt 5 7 (3.75 - 4,5 mm).Javasolt horgolótű 7-én, 9 (4.5 - 5.5 mm). [ Fenntartható erőszak-Mentes] a fenntartható & környezetbarát, a fonalkötegben készülnek a legjobb alpaka gyapjú ez, amely a alpaka egyszer egy évben, a legnagyobb gonddal, szükséges része fenntartása a jó állat-egészségügyi szempontból.A fonalak vagy etikailag származik Peruban. [ Elégedettség garantált ], szeretni fogja a puha, meleg, érzem a 100% baby alpaca fonal, de bármi is az oka lehet, hogy vissza a terméket, kérdés nélkül 90 napon belül.Miért érdemes használni a 100% Baby Alpaca fonal?Alpaka természetes puha, nem viszket, majd folyamatosan friss.Nem tudom elképzelni, hogy használata még valami kézműves speciális tételek a szeretteit.A fonal maga szuper puha, luxus.Szeretni fogja a selymes érzést a bőrön.Nem viszket, mint a gyapjú, valamint sok más nagy előnyöket.Alpaka van wicking képességek, valamint a legjobb termikus védelme is a luxus szálak.Alpaka fonal egy kellemes, nagyon nagy élmény volt, hogy érdekel téged szeretni fogja élvezni!.


Főbb jellemzők

Neked is tetszeni lehet